Afgelopen jaar heb ik Esther ontmoet, ze is de partner van onze masseur Damian. Ik vond Esther meteen leuk, ze is een prachtig sprankelend mens.

We delen dezelfde passies namelijk mensen verbinden, yoga, Ibiza en Amsterdam.

Afgelopen winter volgde ik Yogalessen bij Esther in haar fijne yogaschool en toen wist ik het: ik wil met haar samenwerken.

Gelukkig kan ze in het voorjaar 2019 yoga komen geven op de retreats van 18 mei en 15 juni

Esther heeft veel ervaring met detoxen:

”Sinds 13 jaar ben ik in contact met diversevormen van yoga en mindfulness. Als je leeft volgens de yoga ‘lifestyle’ betekent dit dat jenaast het bezig zijn met het fysieke en mentaleaspect ook bewust bezig bent met wat je eet.
Geinspireerd door mijn zus, heb ik deafgelopen jaren diverse voedings-stromingenuitgeprobeerd en ben ik geinspireerd geraaktom minimaal 1 x per jaar te vasten. Door te vasten geef je je lichaam en geest letterlijk eenpauze, kan het weer even op adem komen,schoon je alles op en daarna voelt alles heelhelder. Ik ontdekte dat het heel fijn is om het lichaam en de mind tijdens het vasten te ondersteunen met yoga, meditatie en pranayama (ademoefeningen). De afgelopen jaren heb ik tientallen detox-weekenden begeleid. tijdens de reizen ondersteun ik de gasten in hun detox-proces met yogahoudingen, meditatie, pranayama en ontspanningstechnieken”