De herfst is begonnen, de dagen worden korter en de nachten worden langer. In de cyclus van de natuur worden de vrucht- en zaaddragende gewassen geoogst. De zaden worden gedroogd en in de lente weer gezaaid. Herfst laat je naar binnen keren en de natuur laat ons stilstaan bij de onvergankelijkheid, bij de eeuwige mogelijkheden die wij hebben: onze kennis, ervaringen en daden hebben ons naar een punt geleid waarin we nu de balans kunnen opmaken met de te oogsten resultaten. Wat is klaar, wat kun jij loslaten, zodat de weg voor een nieuwe cyclus vrij is? Wat wil je bijstellen de komende tijd? En wat wil je meenemen? Wat zijn als het ware de zaden, jouw opgedane kennis die je meeneemt om de volgende cyclus kracht bij te zetten? Zoek ook balans door rustmomenten in te lassen, zodat je naar je hart kunt luisteren tijdens de hectiek van het dagelijks leven.

In de herfstvakantie van 19 oktober 2019 is onze laatste Ibiza reis van seizoen 2019, heerlijk om hier de zomer af te sluiten. Nog even in de vertraging en echt nagenieten van de zomer. Ben je echt uitgerust in de zomer of was het eigenlijk  druk; sociale contacten, werk, vakantie, klaarstaan voor anderen, een drankje te veel op het terras…..

Op onze magische plek in het noorden van Ibiza kun je volledig tot rust komen. Hier laten we de tijd los en genieten we van het moment.

We leven in een razende maatschappij en wij hebben het gevoel dat we ook altijd door moeten gaan. We raken verstrikt in het drukke leven en razen maar door. Om te voorkomen dat je een burn-out krijgt of om na een burn-out weer balans te vinden is het noodzakelijk om je levenstijl aan te passen. Maar ook als je voelt dat er iets niet klopt in je omgeving is het
belangrijk om hier aandacht aan te schenken.

Ons detox-programma gaat verder dan alleen maar sapjes drinken, voor veel van onze deelnemers is het een life changing program. Door de persoonlijke benadering geeft het je precies wat je nodig hebt op welk gebied dan ook, rust, voeding, relaties, werk, persoonlijke ontwikkeling.

De dagen op Ibiza worden ook korter dus je kan heerlijk bijslapen/op tijd naar bed gaan. Gedurende de dag is het heerlijk lekker warm en laad je op in de zon aan het zwembad. Op een ongedwongen manier kun je deelnemen aan een ademsessie, yin yoga, meditatieve wandelingen, massage’s, beauty-behandelingen en healings.

Ben je er klaar voor om voor jezelf te kiezen en jezelf te verwennen met een ervaring die je nooit meer zult vergeten?

Wat heb je te verliezen?

Ben je er klaar voor om voor jezelf te kiezen. Heb je geen zin meer om je een verslaafd te voelen aan chocolade of jouw “guilty pleasure”. Wil je dat nu echt de knop omgaat. Wil je weer echt kunnen genieten van je familie/vrienden zonder je opgejaagd te voelen. Heb je zin om te gaan genieten van een vorm van beweging die bij jou past. Wil je gewoon goed voor je lichaam zorgen.Ben je klaar om te stralen en bruisen van de energie. Is dit het moment waar je de volgende stap wil zetten naar een gezonde lifestyle dan ben ik benieuwd naar jou en ga ik graag met jou in gesprek.