We zien om ons heen dat iedereen met “de laatste loodjes”. van 2018 bezig is.

Velen van ons zijn er zo ontzettend aan toe om even vakantie te hebben en niks te hoeven doen.
Alles lijkt extra zwaar aan het einde van het jaar.

Ook is eind december/begin januari de tijd dat veel mensen ziek worden en dat is natuurlijk niet zo gek.
Je bent moe, je eet anders en over het algemeen word er meer suiker gegeten en en meer alcohol gedronken.
Geen energie om te sporten en hier zie ik ook altijd uitstelleritus, zo van ja, ik ga in januari wel beginnen.
En dit zijn allemaal ingredienten voor een neerwaartse spiraal van jouw energie-level.

Wat dacht je ervan om heerlijk uit te rusten op een van onze prachtige kamers in Limburg. Alle kamers zijn 2 persoons en voorzien van ligbad. Tijdens ons weekend is rust/ontspanning en actief ontspannen een belangrijk onderdeel.

Zou je een massage op je kamer fijn vinden, dat kan want we hebben Damian uit Ibiza meegenomen om de beste massage’s ever te verzorgen. Deze zul je niet snel meer vergeten. (en zijn ter plekke bij te boeken)

 

 

Ook hebben we een Wellness gedeelte tot onze beschikking met sauna en infrarood lampen, dit is een weldaad voor de spieren en ontspanning van lichaam en geest. In deze behaagelijke ruimte verzorgd Monique ook magische yoga lessen, met yin, meditatie, ademhaling, diepe ontspanning en veel liefde en aandacht.

Of ga je liever zelf even zwemmen in het binnenzwembad/wellness dan kan dat ook.

Zelf doen waar je zin in hebt is ook een belangrijk onderdeel van ons Detox-programma. Niks moet alles mag en vooral heel lief zijn voor jezelf.

We hebben ook een gezamenlijke ruimte waar we heerlijke detox-eet momenten delen en omdat het buiten koud is vinden we het belangrijk om warm detox-ontbijt te verzorgen en 2 x daags heerlijke gevarieerde Detox-soepen. En dit alles word aangevuld met voedzame smoothies, hoogwaardige voedingssupplementen en de thee staat hier ook altijd klaar.

Ook verzorgen we hier een workshop ter inspiratie over voeding en supplementen en hoe jij thuis het beste verder kan gaan met jouw gezonde levensstijl.

Zeljka zal al haar liefde en aandacht stoppen in het voedings deel van ons weekend en jou coachen naar meer energie en voeding die bij jou persoonlijk past.

Ook staat een prachtige wandeling op het programma door de ongelofelijk mooie natuur van zuid-Limburg. En een hoop warmte en gezelligheid.

 

Na 6 jaar ervaring met onze nieuwjaars-retreats weten we dat onze gasten hierdoor bewust de feestdagen doorgaan. Zo ook Marijke:

“Nadat is me had aangemeld had ik een telefonisch gesprek met Monique, dit heeft me ontzettend veel inspiratie gegeven om tijdens de feestdagen meer te gaan genieten van waar het eigenlijk om gaat, de mensen maken de gezelligheid en niet het overvloedige eten/drinken. Dit wat een echte eye-opener voor mij”. 

En op 31 december start je al met je Detox-programma thuis, je neemt hoogwaardige supplementen en krijgt advies mbt voeding en we raden ook aan genoeg rust te nemen.

Zodat het weekend het spreekwoordelijke “puntje op de i is ”

Marieke: “Het weekend was waanzinnig goed geregeld. Ik voelde me als een prinses die volledig in de watten gelegd werd. Ik heb genoten van de heerlijke gerechtjes en de combinatie van rust/beweging was ideaal en zo ontzettend fijn om daar zelf niet over na te hoeven denken. Maar ook heb ik ruimte gekregen om een belangrijke beslissing te maken. Ik ben inmiddels bevallen van mijn eerste kindje en mijn man en ik genieten van dit geluk”.

Wil je nog meer informatie stuur dan een mail naar info@detox-reloadholidays.com of bel 06-47185999 Monique

Voor meer inspiratie en foto’s https://www.facebook.com/events/2222017904723630/

Wil je je meteen aanmelden dat kan natuurlijk ook want er zijn maar een aantal plekken beschikbaar.

Jouw investering als je alleen meedoet is 489,-

En als je samen met iemand deelneemt en een kamer deelt is het 389,- per persoon.